Disclaimer

DISCLAIMER

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Privacyverklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Deze website houdt het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang tot het internet heeft. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt. De gegevens blijven strikt geheim voor de rest.

Aansprakelijkheid
Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor hobbymatig gebruik.  Wij spannen ons in om informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten en het zo actueel mogelijk te houden. Team Art_of_thunders aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik van de aangeboden informatie, verwachtingen, radarbeelden/kaarten op deze website. De weersvoorspellingen van Art_of_thunders zijn slechts voorspellingen/verwachtingen, geen feiten! Onze verwachtingen worden gebaseerd op proffessionele weermodellen en kan soms uitwijken in de realiteit.

Beschikbaarheid
Informatie op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zoveel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht op deze website berust bij Art_of_thunders of bij derden welke toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Art_of_thunders. Reproductie in welke vorm dan ook is daarom zonder toestemming van Art_of_thunders niet toegestaan! Indien dit wel gebeurt kan er aangifte tegen u gedaan worden.

Dit was onze disclaimer.

Heeft u vragen? Stuur ons een bericht via art_of_thunders@hotmail.com
Alvast bedankt!